På denna blogg får du tips om hur du: - Vässar din intelligens - Blir mer fokuserad - Hanterar relationer & människor i ditt liv - Övervinner rädslor - Genererar positiv energi - Lever ditt liv till MAX, och på DINA villkor

Vill du bli smartare, coolare och ha bättre koll på ditt liv?

Publicerad 2015-04-29 19:57:00 i Allmänt,

I SÅ fall, läs vidare, och ha överseende plus lite tålamod – detta handlar inte om droger.

** Jag tar fram en liten påse med vitt pulver, häller ut lite på köksbordet och plockar fram ett kreditkort. Jag börjar göra fina linor, hackar lite med kreditkortet, formar om linorna – de ligger sen där på köksbordet, superproffsigt. Jag tar fram en hundralapp, rullar ihop den till ett fint snort-rör, och snortar i mig en lina. Tjejen som jag har date med, hemma hos henne, bara stirrar på mig. Jag frågar om hon vill ha en lina, hon avböjer – hon undrar vad fan det är för idiot hon bjudit hem. Jag håller mig för skratt ett tag, sen kan jag inte hålla mig längre – och avslöjar att det bara är majsmjöl, eller potatismjöl, jag kommer inte ihåg för det var 6-7 år sedan. Skitkul skämt, tyckte i alla fall jag! **

Jag går inte på kokain – MEN, jag har en apa i skallen som trycker i sig tjack varje dag. I stort sett alla människor har en apa i skallen som går på Kokain. Den tjattrande apan, rösten, är svår att få att hålla käft.  

Jag kallar detta tokiga fenomen för "Monkey Brain on Cocaine". Kanske detta är människans absolut största utmaning - att ta tillbaka kontrollen, att bli smooth operators, att ta fram vår verkliga intelligens som nu hålls tillbaka av en Apa i skallen som vi inte kan få tyst på.

Har du någon gång försökt att SLUTA TÄNKA i tio minuter? I en minut? i trettio sekunder? 

Försök. Varför är det så himla svårt? Vad är problemet? Har vi noll koll på oss själva? WTF?

Följ med mig på en resa, din resa, så kan vi tillsammans förändra våra liv till det bättre - genom att bli mer fokuserade, mer alerta och mer medvetna om hur vi själva och människor omkring oss fungerar.

Detta är bara början. Läs nästa inlägg och få mer konkreta tips och vägledning!

To be continued.. good night, and good luck..

 

CJ Rosvall

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela